Britanski princ progovorio o vezama sa Epstajnom

© East News / Justin SutcliffePrinc Endru, Vojvoda od Jorka
Princ Endru, Vojvoda od Jorka - Sputnik Srbija
Pratite nas
Prošle nedelje, objavljene su fotografije vojvode od Jorka kako se oprašta od mlade devojke u rezidenciji Džefrija Epstajna, navodno snimljene 2010. Nekoliko žena je tvrdilo da je imalo fizičke kontakte sa sinom kraljice Elizabete Druge, ali je sud odbacio optužbe da je princ Endru imao seksualne odnose sa maloletnicama.

Princ Endru, vojvoda od Jorka, drugi sin kraljice Elizabete Druge prekinuo je tišinu povodom optužbi da je saradnik optuženog seksualnog prestupnika, milijardera Džefrija Epstajna.

„Vojvoda od Jorka bio je zaprepašćen nedavnim izveštajima o navodnim zločinima Džefrija Epstajna. Njegovo kraljevsko veličanstvo osuđuje eksploataciju bilo kog ljudskog bića i sa gnušanjem odbacuje navode da je učestvovao u takvom ponašanju ili ga ohrabrivao“, izjavio je portparol Bakingemske palate.

Prošle nedelje objavljen je video koji navodno pokazuje kako princ Endru viri kroz vrata Epstajnove rezidencije u Njujorku, nazvane „kuća užasa“, naveo je „San“. Prema izveštaju, princ se opraštao sa mladom devojkom koja je posle otišla niz ulicu. Fotografije su navodno snimljene 2010, nekoliko godina nakon što je Epstajn odslužio prvu kaznu zbog maloletničke prostitucije.

„Kad je princ došao do vrata, bio sam potpuno zapanjen. Izgledao je potpuno opušten. Da nisam znao da je to princ Endru, pomislio bih da je vlasnik tog mesta“, rekao je neimenovani izvor za „Dejli mejl“.

Fotografija koja je ranije kružila internetom pokazala je mladog princa Endrua u zagrljaju sa Virdžinijom Gofre, koja je pod zakletvom svedočila da je bila „seksualna robinja“ Džefrija Epstajna.

​Još nekoliko žena je optužilo vojvodu za neprimereno seksualno ponašanje, uključujući i Virdžiniju Roberts, koja je detaljno opisala intimne odnose sa princom Endruom u nekoliko navrata, uključujući i one u Epstajnovoj rezidenciji. Britanski sud odbacio je tužbu.

„Svaka optužba o neprimerenim odnosima sa maloletnicama je apsolutna neistina. Izričito negiramo da je vojvoda od Jorka imao bilo kakve odnose sa Virdžinijom Roberts. Svaka suprotna tvrdnja je laž bez osnova“, izjavio je portparol Bakingemske palate povodom svedočenja Robertsove.

Džefri Epstajn izvršio je 10. avgusta samoubistvo u svojoj zatvorskoj ćeliji posle optužbi za seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima.

Pre smrti, osuđeni seksualni prestupnik se hvalio svojim vezama sa mnogim moćnim ljudima, uključujući bivšeg i sadašnjeg američkog predsednika Bila Klintona i Donalda Trampa, osnivača „Majkrosofta“ Bila Gejtsa. Tvrdio je da ima mnogo „prljavštine“ o moćnim poznanicima.

Iako nije jasno u kojoj meri je Epstajn preuveličavao svoj značaj, te tvrdnje su pokrenule glasine da mu je neko spolja „pomogao“ u samoubistvu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala