Italijanski novinar najavio nove detalje o aferi koja trese Severnu Makedoniju

© AP Photo / Dragan PerkovksiZastava NATO-a u Skoplju
Zastava NATO-a u Skoplju - Sputnik Srbija
Pratite nas
Laris Gajser, novinar italijanskog lista „La verita“, najavio je da će sutra izneti nove činjenice o slučaju „Reket“, koji poslednjih nedelja potresa Severnu Makedoniju.

Gajser je na svom Fejsbuk profilu objavio da će nove činjenice saopštiti prilikom gostovanja na radiju „Kapodistrija“ u 11 sati.

„Makedonijo! Sutra, 13. avgusta u 11 sati, na radiju ’Kapodistrija‘! U središtu nove činjenice direktno iz studija“, naveo je Gajser na Fejsbuku.

Gajser je u tri nastavka u onlajn izdanju italijanskog lista „La verita“ objavio video i audio-snimke o reketu od 1,5 miliona evra, koji je za puštanje iz kućnog pritvora platio makedonski biznismen Jordan Orce Kamčev, preneo je Tanjug.

Ranije danas oglasio se i makedonski predsednik Stevo Pendarovski, koji je tražio krivičnu i političku odgovornost svih učesnika te afere, ali je istovremeno kritikovao one nadležne predstavnike makedonskih institucija koji su otišli na odmor u trenutku ozbiljne afere koja je zabrinula građane i uzdrmala državne institucije.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala