Paklena zver na šest točkova ima 750 konjskih snaga (foto, video)

© AP Photo / David ZalubowskiModeli Džip Vranglera
Modeli Džip Vranglera - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nazivaju ga — „automobil kojim ćete izazvati zavist i divljenje“.

U poslednje vreme nije baš lako oduševiti zahtevnu klijentelu, posebno u svetu automobila, u kojem se poznati i slavni voze u „bentliju“ ili „benzu“. Džip „Vrangler helket 6x6“, nazvan „Inferno“, čini se da bi mogao biti dobar, praktičan, ali i automobil sa stilom, za velike ljubitelje pokazivanja. Tako su ga reklamirali na stranicama aukcijske kuće, koja ga je nedavno prodavala.

Automobil je zasnovan na modelu džipa „Vrangler Rubikon“ iz 2016. godine u izdanju povodom 75. godišnjice obeležavanja izdanja „Hard rok“ edicije. Snaga dolazi iz 6,2-litrenog „Dodž helket V-8“ motora sa 707 ili 750 konjskih snaga, u zavisnosti od toga da li je reč o fabričkom modelu iz aukcijske kuće „Baret-Džekson“, ili 750 konjskih snaga u modelu od „Egzotik kustom motosporta“, tvoraca „Inferna“.

Gume će ga održavati visoko u vazduhu, a crvena završna boja u kombinaciji je sa ugrađenim krovnim nosačem sa prednjim i stražnjim LED svetlosnim trakama, za nepogrešiv profil. Dugačak je gotovo šest metara, a unutrašnjost je prekrivena kožom, prenosi hrvatski portal „Ekspres“ pisanje „Popular mehaniksa“.

Možda najbolji poziv za kupovinu ovog automobila stoji iza rečenice: „Ako imate dovoljno gotovine, ega i veliku želju da deca ’cvile‘, a odrasli da pozelene od zavisti — ovo je automobil za vas“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala