Četvorostruko ubistvo kod Negotina

© Tanjug / Jaroslav PapScena sa uviđaja
Scena sa uviđaja - Sputnik Srbija
Pratite nas
MUP Srbije je potvrdio da su danas na salašu u selu Jabukovac kod Negotina pronađena četiri beživotna tela.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i nadležni tužilac trenutno vrše uviđaj, kaže se u saopštenju MUP-a i dodaje da policija radi na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Beogradski portali su objavili da su u selu Jabukovac kod Negotina, u dvorištu porodice Kazimirović, danas u 14 časova pronađena četiri beživotna tela.

Kako su naveli mediji, telo Raje Kazimirovića (72) bilo je na traktoru, dok je u dvorištu pronađeno telo Dragice Kazimirović (83) i tela još dve neidentifikovane ženske osobe.

Krvavi pir pre 12 godina

U selu Jabukovac kod Negotina, pre 12 godina, u julu 2007. godine, dogodio se jedan od najstrašnijih zločina u Srbiji. Tada je Nikola Radosavljević iz lovačke puške ubio devetoro i ranio dvoje svojih komšija, a šest kuća zavio u crno.

Tada su stradali Draginja (55) i njen suprug Branislav Borongić (57), Dragan Đorđević (22), njegov otac Veljko (58) i baka Marina (78), Branislav Badejević (31), Srđan Badžikić (15), Jelica Banković (37) i Anika Čogić (62), podsećaju „Novosti“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala