Tarantino oduševljen Moskvom (foto)

© Sputnik / Vladimir Astapkovič / Uđi u bazu fotografijaReditelj Kventin Tarantino u Moskvi
Reditelj Kventin Tarantino u Moskvi - Sputnik Srbija
Pratite nas
Američki reditelj Kventin Tarantino upijao je svaku reč vodiča koji ga je pratio tokom ekskurzije po Kremlju i zadivljen je ruskom prestonicom, rekao je ministar kulture Rusije Vladimir Medinski.

Tarantino je doputovao u Moskvu 6. avgusta, povodom premijere svog novog filma „Bilo jednom u Holivudu“. Reditelj je uspeo da obiđe Kremlj i da porazgovara sa prestoničkim novinarima.

© Sputnik / Vladimir Astapkovič / Uđi u bazu fotografijaReditelj Kventin Tarantino u Moskvi
Tarantino oduševljen Moskvom (foto) - Sputnik Srbija
Reditelj Kventin Tarantino u Moskvi

„On je misleći čovek, ume da sluša, bio je najbolji član grupe koji se nije udaljavao od vodiča ni korak, upijao je svaku njegovu reč. On je veoma emotivan, interesovala ga je ruska istorija, potpuno je zadivljen Moskvom. Pokazali su mu stare dvorce, prelazili smo iz sale 15. veka u salu 19. veka, kao u vremeplovu“, rekao je Medinski.

Ministar je podsetio da je reditelj već bio u Moskvi 2004. godine, kada je, takođe, mnogo šetao gradom. Prema njegovim rečima, Tarantino je primetio da se Moskva veoma promenila nabolje.

Film „Bilo jednom u Holivudu“ govori o događajima na zalasku „zlatnog veka“ Holivuda 1969. godine. Glavne uloge u filmu igraju Leonardo Dikaprio i Bred Pit.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala