Srbin upucao sina na plaži u Grčkoj

© AP Photo / Petros GiannakourisGrčka policija
Grčka policija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Kako prenose grčki mediji, porodične nesuglasice bivšeg para iz Srbije rezultirale su time da je otac upucao i ranio sina, koji se trenutno nalazi u bolnici.

Kako prenosi „Grčka info“, pucnjava se desila juče oko 13 časova u Haniotiju, na Kasandri, kada se 39-godišnji čovek iz Srbije sreo sa svojom bivšom partnerkom i njihovim zajedničkim sinom, koji su takođe letovali u tom kvartu.

Nakon tuče sa 21-godišnjim sinom, 39-godišnjak ga je udarao u glavu oružjem koje je nosio, a zatim ga upucao i ranio u desnu butinu.

Povređeni mladić je odvezen u bolnicu Poligiros i tamo se trenutno nalazi na lečenju.

Jutros su policajci Policijske uprave Kasandra i Tim za prevenciju i represiju kriminalističke policije Uprave Halkidiki uhapsili 39-godišnjeg Srbina. U njegovom vlasništvu pronađena je i zaplenjena manja količina kokaina.

Prema navodima beogradskih medija, žena je šetala sa sinom kada je naišla na bivšeg supruga. Prvo je usledila svađa, a kako prenose grčki mediji, bivši je naočigled sina fizički nasrnuo na suprugu.

Pokušavajući da ih razdvoji, sin je povukao oca u stranu, gde su prvo pokušali verbalno da raščiste račune. Međutim, otac je u jednom trenutku izvukao pištolj i počeo sina prvo da udara u glavu, a potom ga je ranio u desnu butinu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala