U premijersku rezidenciju u Londonu prvi put se uselila jedna devojka

© AP Photo / Frank AugsteinKeri Simonds
Keri Simonds - Sputnik Srbija
Pratite nas
Novi britanski premijer Boris Džonson i njegova devojka Keri Simonds uselili su se danas u Dauning strit 10, izjavio je njegov portparol.

Time je Džonson postao prvi britanski premijer u istoriji koji živi sa nevenčanim partnerom u premijerskoj rezidenciji.

U javnosti je bilo spekulacija o tome da li će se Simondsova, koja je brzo postala glavna tema u britanskim tabloidima, pridružiti Džonsonu u Dauning stritu.

Iz Džonsonovog kabineta prošle nedelje je rečeno da još nije poznato da li će par živeti zajedno.

Džonson još nije zvanično razveden od druge supruge Marine Viler, sa kojom ima četvoro dece. Njihov razvod je najavljen u septembru prošle godine, posle 25 godina braka, nedugo nakon što je potvrđena Džonsonova afera sa Keri Simonds.

© AP Photo / Frank AugsteinDevojka Borisa Džonsona je ovih dana jedna od glavnih tema britanskih tabloida.
U premijersku rezidenciju u Londonu prvi put se uselila jedna devojka - Sputnik Srbija
Devojka Borisa Džonsona je ovih dana jedna od glavnih tema britanskih tabloida.

Interesovanje javnosti za Džonsona i Simondsovu poraslo je nakon što su komšije pozvale policiju zbog svađe u njenoj kući, gde je par boravio.

Posle ubedljive pobede Džonsona na izborima za novog lidera konzervativaca, Simondsova mu se pridružila ispred Dauning strita 10 tokom prvog govora u ulozi premijera.

Ona je takođe imala uspešnu političku karijeru. Bila je deo tima koji je vodio kampanju za reizbor Džonsona na mesto gradonačelnika Londona 2012. godine, preneo je Tanjug.

Simondsova je sa 29 godina postala najmlađi direktor komunikacija u istoriji konzervativaca, a analitičari kažu da je njena uloga bila ključna kada je reč o dovođenju u red Džonsonove poznate neuredne pojave tokom kampanje.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala