Đule Van Gog pogođen flašom u glavu u Sarajevu, oglasio se posle incidenta (video)

© FotoĐule Van Gog
Đule Van Gog - Sputnik Srbija
Pratite nas
Zvonimir Đukić Đule, pevač grupe „Van Gog“, povodom incidenta na koncertu u Sarajevu, kada je pogođen plastičnom flašom u glavu, izjavio je da takvi slučajevi nisu ništa neobično za rok grupe.

„Nije ni prvi, a ni poslednji put da ka bini poleti neka mala plastična flašica, pivo, lutkice, mede, buket cveća... Bilo je toga i biće još. Hteo sam da zagrlim tu devojčicu koja je bacila tu malu, plastičnu flašu, i pozvao sam je na binu. Verovatno nije htela ili smela da izađe. Nema veze, grlimo vas, volimo, bila nam je velika čast i zadovoljstvo“, rekao je Đukić u video-snimku objavljenom na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

HVALA SARAJEVO ❤️

A post shared by VAN GOGH (@musicvangogh) on

Frontmen „Van Goga“ je skinuo i naočare za sunce kako bi pokazao da nije povređen.

Đukić je u subotu uveče, tokom koncerta na festivalu „Lajv Stejdž“ u Sarajevu, pogođen plastičnom flašom u glavu, zbog čega je nakratko prekinut koncert.

Nakon što je pogođen u glavu tokom izvođenja pesme „Za godine tvoje“, Đukić je prvih nekoliko trenutaka stajao zbunjen pred publikom, a zatim je vidno izrevoltiran odlučio da nakratko prekine nastup. Kako se navodi, frontmen „Van Goga“ je ubrzo posle toga rekao da „to nije Sarajevo" i da je grupa došla „da širi ljubav“, a zatim je pozvao osobu koja ga je pogodila, da se pridruži grupi na bini.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala