’Ajde Donalde! Bajden izazvao Trampa na neobičan dvoboj

© AP Photo / Charlie NeibergallDžo Bajden
Džo Bajden - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ukoliko predsednik SAD Donald Tramp bude ismevao njegove godine ili dovodio u pitanje njegovo mentalno stanje tokom debate za izbore 2020, potencijalni demokratski kandidat za šefa Bele kuće Džo Bajden ima spreman odgovor: izazvaće Trampa da rade sklekove na sceni, prenosi „Vašington post“.

Navodi se da je bivši američki potpredsednik u administraciji Baraka Obame ove planove otkrio tokom gostovanja u jutarnjem programu televizije Em-Es-En-Bi-Si, u kojem mu je postavljeno pitanje da li je dovoljno čvrst da se suprotstavi Trampu, s obzirom na mlaki utisak koji je ostavio nakon prve debate Demokratske partije za izbor stranačkog kandidata, prenosi Tanjug.

Bajden je priznao da je možda ostavio takav utisak na neke ljude, ali je kazao i da mu nikada nije bio problem da se bilo kome suprotstavi.

Tada ga je voditeljka upitala šta bi uradio ukoliko bi Tramp pokrenuo pitanje njegovih godina ili mentalnog stanja.

„Rekao bih: ’Ajde Donalde, ’ajde čoveče. Koliko ćeš sklekova ovde da uradiš, druškane? Mislim, šale radi... ’Ajde, trči uz mene, čoveče“, rekao je Bajden.

​On je potom ispričao da obično tokom učešća na paradama, uključujući i poslednju održanu povodom nacionalnog praznika 4. jula, pretrči celu deonicu kojom ide parada.

Podseća se da je Bajden prošle godine pretio da će da bije Trampa zbog njegovog drskog ophođenja prema ženama.

„Da sam u srednjoj školi, odveo bih ga iza sale za fizičko i prebio bih ga na mrtvo ime. Celog života sam bio po svlačionicama. Ja sam baš dobar atleta“, kazao je Bajden u govoru koji je održao u martu 2018. pred masom okupljenom na Univerzitetu u Majamiju, u mestu Koral Gejbls na Floridi.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala