Uhapšen u ukradenom vozilu sa zmijom, uranijumom i viskijem

CC0 / piksabej / Zmija
Zmija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Policija je uhapsila dve osobe u američkoj saveznoj državi Oklahomi, u ukradenom automobilu, u kojem su pronađeni: zmija zvečarka, otvorena flaša viskija, štap niskoradioaktivnog uranijuma i pištolj.

Policija je zaustavila Stivena Dženingsa nakon što je otkriveno da mu je registracija istekla. Dženings je bio za volanom crnog „ford eksplorera“, a prilikom kontrole policajci su otkrili i da vozi bez dozvole, prenosi „Foks njuz“.

Dženings je optužen za posedovanje ukradenog vozila, za prevoz otvorene flaše alkohola, što je nezakonito u Oklahomi, kao i za vožnju bez dozvole.

Njegova saputnica Rejčel Rivijera takođe je uhapšena, nakon što je policija utvrdila da je ranije osuđivana.

Prilikom dalje pretrage vozila, policajci su pronašli terarijum, a u njemu jednu od najopasnijih vrsta zvečarki u Severnoj Americi, a pored nje — štap uranijuma.

Na lice mesta pozvane su nadležne službe za opasne materije, ali Dženings nije optužen za nelegalno posedovanje radioaktivnog materijala, jer je uranijum niske radioaktivnosti i može da se kupi na sajtovima za onlajn prodaju, kao što je „Amazon“.

Dženings se našalio sa policajcima rekavši da želi da uzgaja „super zmije“, a potom je objasnio da živi od sakupljanja sekundarnih sirovina i da je uranijum pronašao u jednom dozimetru.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala