Hiljade lovaca vanzemaljaca organizovano stiže u tajnu Oblast 51

© Depositphotos.com / InnovariVanzemaljci
Vanzemaljci - Sputnik Srbija
Pratite nas
Lovci na istinu ne skrivaju svoje smele planove da traže vanzemaljske goste na području baze vazduhoplovstva „Edvards“, koja je pod jakim merama obezbeđenja. Čak su i putem društvene mreže Fejsbuk pozvali sve koji su se spremni da im se pridruže.

Više od 165.000 ljudi „označilo“ je da će se pridružiti lovu na vanzemaljce u američkoj bazi na Fejsbuk događaju, koji je napravljen pod nazivom „Oblast 51, ne mogu sve da nas zaustave“; dok je više od 200.000 korisnika „označilo“ da su „zainteresovani“.

Pokušaj organizovanog upada zakazan je za 20. septembar.

„Sastaćemo se u Oblasti 51 i koordinirati naš ulazak“, navedeno je na događaju napravljenom na Fejsbuku.

CC0 / / Mnogi veruju da se u Oblasti 51 sprovode tajni eksperimenti...
Hiljade lovaca vanzemaljaca organizovano stiže u tajnu Oblast 51 - Sputnik Srbija
Mnogi veruju da se u Oblasti 51 sprovode tajni eksperimenti...

Tajna američka vazdušna baza, pod kodnim nazivom Oblast 51, u državi Nevada, za koju se navodi da je prošla kroz dosta tehničkih promena, godinama je bila magnet za sve vrste teoretičara zavere i lovaca na vanzemaljce. Pedesetih godina prošlog veka, SAD su počele da testiraju avion za izviđanje na visokoj nadmorskoj visini, i odmah su se pojavile izveštaji o viđanju NLO-a.

Vlada je priznala da je ta tajna baza u vezi sa obaveštajnim delatnostima 2013. godine, nakon zahteva za slobodu informacija iz 2005. godine. Smatra se da baza razvija CIA špijunsku tehnologiju na visokoj nadmorskoj visini, koja se neretko povezuje sa dizajnom vanzemaljskog svemirskog broda, tako da teoretičari zavere i dalje tvrde da je to mesto gde se već nalaze ili će biti smešteni NLO, ako pristanu na Zemlju.

Režim bezbednosti na tom području nije uplašio lovce na vanzemaljce. Samo u januaru ove godine, službenici Nacionalne sigurnosti Nevade pucali su na čoveka koji je vozilom pokušao da uđe u čuvanu oblast.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala