Autor otkriva nove detalje i pet nepoznatih činjenica o „Igri prestola“

© Foto : HBO 2019 Kadr iz teleseriala "Igra prestolov"
Kadr iz teleseriala Igra prestolov - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nedavno je saopšteno da je snimanje nastavka serijala „Duga noć“ — nastavljeno u Severnoj Irskoj.

Autor ciklusa romana „Pesma leda i vatre“, pisac Džordž Martin, saopštio je detalje serijala „Duga noć“, čija se radnja događa neposredno pre serije „Igra prestola“.

Pet do sada nepoznatih činjenica o serijalu koji se priprema, autor je saopštio magazinu „EV“.

© Depositphotos.com / new_visionGvozdeni presto
Autor otkriva nove detalje i pet nepoznatih činjenica o „Igri prestola“ - Sputnik Srbija
Gvozdeni presto

U novom serijalu, kontinent Vesteros je podeljen na oko 100 kraljevstava. Gledaoci će videti mamute, divlje vukove i Starkove, koji potiču od prvih ljudi. U seriji će biti ispričana i predistorija porodice Lanister. Same dinastije u seriji neće biti, ali ćemo videti porodicu Kastler, koja živi u njihovom budućem zamku. Značajne uloge u serijalu igraće tri žene — Naomi Vots, Naomi Aki i Denis Gof. Po rečima Martina, u seriji neće biti glavnih uloga, već se radi o svojevrsnoj ekipi glumaca. I na kraju, pisac je rekao da je „Duga noć“ radno ime serijala, koje se poklapa sa imenom treće epizode osme sezone „Igre prestola“ i da će ubrzo biti promenjeno.

 „Igra prestola“, serijal produkcijske kuće „HBO“, snimljen je po motivima ciklusa romana „Pesma leda i vatre“ Džordža Martina. Prva epizoda prve sezone premijerno je prikazana 17. aprila 2011. godine. Serijal se sastoji od osam sezona. Poslednja epizoda prikazana je 19. maja 2019. godine, a premijeru je gledalo čak 19,3 miliona ljudi.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala