Nigor otkriva kako je biti Monteniger u Srbiji, a Srbin u Crnoj Gori (video)

© SputnikMaša i Nigor
Maša i Nigor - Sputnik Srbija
Pratite nas
„Amerika se meša svugde. Ne fali im ništa, imaju svega, a moraju svima da se petljaju u neke unutrašnje stvari država koje su samostalne. Evo, sad je na redu Iran, tako da ne znam šta će sve biti“, kaže u intervjuu za Sputnjik Igor Lazić Nigor.

Bivši frontmen grupe „Montenigersi“ Igor Lazić Nigor otkrio je za Sputnjik kako gleda na sve napetije odnose između Srbije i Crne Gore, ali i kako je biti „Monteniger“ u Srbiji, a kako Srbin u Crnoj Gori.

Našeg sagovornika, koji se nedavno vratio iz Moskve, gde je sa umetničkom fudbalskom reprezentacijom branio boje Srbije na manifestaciji „Art fudbal“, pitali smo šta mu se najviše svidelo u Rusiji.

„Oduševljen sam Moskvom, Rusima kao braćom našom i kao ljudima, pošto su nas stvarno vrhunski dočekali. I gde god si se našao u bilo kojoj situaciji u gradu, vidi se da nas baš vole i da su naša mlađa braća, slovenska braća, samo što su malo više napredovali nego mi. Tako da sam se osećao kao da sam kod svoje kuće, kao da sam u Beogradu, kao da sam u Kotoru. Nikako nisam imao osećaj da sam u nekoj stranoj zemlji, ono — svoj među svojima“, objasnio je Nigor za Sputnjik.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala