Tramp ne isključuje mogućnost neočekivanog pojavljivanja NLO

© REUTERS / JONATHAN ERNSTPredsednik SAD Donald Tramp ulazi u avion
Predsednik SAD Donald Tramp ulazi u avion - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Sjedinjenih Američkih Države izjavio je da nije uveren u postojanje NLO, ali i da ne isključuje mogućnost njihovog neočekivanog pojavljivanja.

„Ne želim da ulazim previše u detalje, ali ja lično — sumnjam“, rekao je on u intervjuu za televiziju „Foks njuz“.

„Ne verujem, ali — pretpostavljam da je sve moguće“, dodao je Tramp.

Na pitanje novinara da kaže sve što zna o pilotima američke vojske, koji su nedavno izjavili da su videli čudne objekte koji lete hipersoničnim brzinama i koji ne emituju nikakve vidljive motorne ili infracrvene gasove, predsednik je rekao — „piloti nisu skloni tako nečemu“.

„Ali postoje ljudi koji govore da su nešto videli“, zaključio je Tramp.

Prošle nedelje Ministarstvo odbrane održalo je zatvorenu sednicu sa potpredsednikom Odbora za obaveštajne poslove američkog Senata, senatorom Majkom Vornerom, i sa još dva senatora, i sve to u okviru očiglednih napora da se sa političarima razgovara o susretima pilota sa neidentifikovanim letećim objektima.

Prema rečima portparolke senatora Vornera — Kongres se sa velikom ozbiljnošću odnosi prema ovom pitanju, jer se to, prvenstveno, tiče bezbednosti američkih pilota.

„Nije važno da li se radi o meteorološkim aerostatima ili „malim zelenim“ ili o nečem drugom“, zaključila je Vornerova portparolka.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala