Vučićev Kabinet: Nećemo formirati SNS u Crnoj Gori

© Tanjug / Sava RadovanovićAleksandar Vučić, lider SNS-a u obraćanju javnosti u sedištu stranke
Aleksandar Vučić, lider SNS-a u obraćanju javnosti u sedištu stranke - Sputnik Srbija
Pratite nas
U Kabinetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića oštro su demantovali navode u crnogorskim medijima da predsednik Srbije i Srpske napredne stranke namerava da formira stranku u Crnoj Gori.

„To je puka izmišljotina“, rekli su u Kabinetu predsednika Republike Tanjugu, koji je tražio komentar vesti koja se pojavila u crnogorskim medijima.

Da Vučić razmatra mogućnost formiranja političke stranke ili koalicije u Crnoj Gori objavile su podgoričke „Vijesti”, pozivajući se na neimenovanog sagovornika, koji navodi da je Vučić takvu mogućnost pominjao najbližim saradnicima u Srpskoj naprednoj stranci.

„Vijesti“ spekulišu, pozivajući se na sagovornika, da je ideja da Vučić dobije srpsku stranku, koja bi nakon izbora mogla postati deo široke vladajuće koalicije.

List dalje spekuliše o lošim odnosima između čelnika Demokratskog fronta i predsednika Vučića, a potvrdu za to nalazi i u njegovoj izjavi da je spreman da ugosti predsednika Crne Gore Mila Đukanovića u Beogradu — „kako bi razgovarali, umesto da se stvaraju problemi i tenzije”.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala