Marko Milačić u Moskvi na poziv Dume

© Prava Crna GoraMarko Milačić
Marko Milačić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić će narednih nekoliko dana boraviti u Moskvi, gde će na poziv potpredsednika Državne dume Rusije Petra Tolstoja učestvovati i govoriti na drugom Međunarodnom parlamentarnom forumu u organizaciji te ruske institucije.

Kako je saopštila Prava Crna Gora, na forumu koji se primarno bavi pitanjima razvoja, ali i odgovorima na globalne izazove, a koji okuplja brojne političare, eksperte iz Rusije, ali i sveta, govoriće i šef ruske diplomatije Sergej Lavrov, predsednik Dume Vječeslav Volodin, potpredsednik Dume Petar Tolstoj, kao i mnogi drugi.

Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić je tim povodom istakao:

„Čast mi je što ću svega nekoliko dana nakon susreta sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, imati priliku i da boravim u Moskvi, te da učestvujem u ovako važnom državnom događaju. Ovaj poziv koji je stigao sa zvanične adrese u Rusiji doživljavam i kao kompliment našoj političkoj partiji Pravoj Crnoj Gori, odnosno kao potvrdu da smo na pravom putu, ali i kao priliku da kao predstavnik mlađe generacije političara u Crnoj Gori dam doprinos u osnaživanju poljuljanih rusko-crnogorskih odnosa. Iskoristiću priliku da u svom govoru promovišem najbolje odnose sa Ruskom Federacijom, da domaćine još jednom upoznam sa radom Prave Crne Gore, ali i, najvažnije, da ukažem na tešku političku, pa i svaku drugu situaciju s kojom se crnogorsko društvo suočava.“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala