U gostima kod Lukašenka: Čaj, meze i jakna (video)

© Sputnik / Sergeй Bobыlev / Uđi u bazu fotografijaRuski predsednik Vladimir Putin je imao neformalni susret sa beloruskim kolegom Aleksandrom Lukašenkom u Minsku. Sastanku se pridružio i predsednik Tadžikistana Emomali Rahmon, saopštila je pres-služba Kremlja.
Ruski predsednik Vladimir Putin je imao neformalni susret sa beloruskim kolegom Aleksandrom Lukašenkom u Minsku. Sastanku se pridružio i predsednik Tadžikistana Emomali Rahmon, saopštila je pres-služba Kremlja. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ruski predsednik Vladimir Putin je imao neformalni susret sa beloruskim kolegom Aleksandrom Lukašenkom u Minsku. Sastanku se pridružio i predsednik Tadžikistana Emomali Rahmon, saopštila je pres-služba Kremlja.

Tokom radnog sastanka u Belorusiji, Putin je posetio takmičenje u boksu i u sportskoj gimnastici, u okviru Drugih evropskih igara. On je razgovarao sa ruskim sportistima, njihovim trenerima i sa predsednikom Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasom Bahom.

Sportisti su Putinu poklonili jaknu sa natpisom „Ekipa Rusije“. Ruski lider ju je odmah obukao, primetivši da mu je baš po meri.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala