Vučić o Ruskom centru: Rešeno je, rešava se sve. Ne znam ja o čemu vi govorite

© Sputnik / Senka MilošRuski humanitarni centar u Nišu
Ruski humanitarni centar u Nišu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Država ima ozbiljnu politiku i ne rukovodi se time šta se nekome sviđa ili ne sviđa, već onim što su interesi Srbije, odgovorio je predsednik Aleksandar Vučić na pitanje o statusu Rusko-srpskog humanitarnog centra (RSHC) u Nišu.

„Mi radimo ono što je naš posao i što je najbolje za Srbiju i tako ćemo se ponašati i u budućnosti“, rekao je Vučić novinarima u Nišu.

Na pitanje kada će biti rešeno pitanje statusa Centra, Vučić je rekao:

„Rešeno je. Rešava se sve. Ne znam ja o čemu vi govorite. Sa mnom se, kao predsednikom Republike, razgovara zna se na koji način i zna se kako ja razgovaram sa njima. Vodim računa o interesima države. Kada bude bilo kakvih promena o bilo kakvom statusu, bićete obavešteni.“

Uz konstataciju da bi neki uvek da traže politički razlog da nekoga kritikuju, upitao je da li je potrebno da se spasavaju životi ljudi, da se rade najbolje stvari za stanovništvo ili da se bavimo politikom.

„Ukoliko bismo to potpisali rekli biste da smo okrenuli leđa EU i da nismo na evropskom putu, a ako ne bismo potpisali onda biste rekli — odrekli ste se braće Rusa. Država ima ozbiljnu politiku i ne rukovodi se time šta se nekome sviđa ili ne, već svojim interesima“, rekao je Vučić.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala