Srpska oficirska sablja za Čepurina

© Foto : BK TVSrpska oficirska sablja, poklon Čepurinu
Srpska oficirska sablja, poklon Čepurinu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Porodica Karić poklonila je odlazećem ruskom ambasadoru u Srbiji Aleksandru Čepurinu srpsku oficirsku sablju i orden te porodice za iskrenu podršku srpskom narodu.

Orden porodice Karić Čepurinu je u Ambasadi Rusije uručio poslanik Dragomir J. Karić, za „iskrenu podršku koju je ambasador pružio srpskom narodu u najtežim vremenima“, saopštila je „BK grupa“.

© Foto : BK TVAleksandaru Čepurinu uručena srpska oficirska sablja
Srpska oficirska sablja za Čepurina - Sputnik Srbija
Aleksandaru Čepurinu uručena srpska oficirska sablja

Među poklonima za odlazećeg ambasadora Rusije su i srebrnjaci sa likom Janićija i Danice Karić, knjiga „Heroine Srbije — vekovnik“ na ruskom jeziku u izdanju „Karić fondacije“, kao i modni detalj za njegovu suprugu Nataliju.

Tim povodom Čepurin je istakao da je saradnja sa porodicom Karić bila izuzetno pozitivna i da će takva biti i u budućnosti.

„Naš odnos je odličan, iskren i uvek smo imali uzajamno razumevanje. Veoma je bitno da u zemlji imamo ljude koji razumeju i koji su spremni da pomognu. Porodica Karić je imala veliki značaj u jačanju odnosa između Rusije i Srbije“, naglasio je Čepurin.

Dragomir J. Karić, koji je poklone uručio i u ime narodne poslanice Milanke Karić, rekao je da Čepurin ostaje upamćen kao čovek koji je nesebično dao svoj nemerljiv doprinos čvrstim prijateljskim odnosima Srbije i Rusije.

© Foto : BK TVSrpska oficirska sablja, poklon Čepurinu
Srpska oficirska sablja za Čepurina - Sputnik Srbija
Srpska oficirska sablja, poklon Čepurinu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala