Dramatično na Novom Beogradu: Auto-put potopljen, voda visoka metar i po, ugroženi stanovi (video)

Pratite nas
Vest je zvučala previše dramatično da bi zvučala istinito: Zatvoren je auto-put Beograd-Zagreb! Međutim, ubrzo su počeli da pristižu prvi snimci koji su potvrdili da je sve tačno. Veliko nevreme koje se sručilo na Beograd blokiralo je i glavnu saobraćajnicu u zemlji.

Na snimku se vidi kako su automobili jedva uspevali da se kreću putem kojim brzina inače iznosi preko 100 kilometara na čas. Jedan po jedan, vozači su stajali u redu, formirajući nadrealnu kolonu u oba smera. Prolaznici na nadvožnjacima na Novom Beogradu tako su videli zaista nesvakidašnji prizor. 

Kada se uzmu u obzir zvanični podaci, onda i ne čudi zašto se večeras na Novom Beogradu desila prava katastrofa. U pojedinim delovima Beograda palo je danas po podne oko 60 litara kiše za samo sat i po, rečeno je Tanjugu u Republičkom hidrometeorološkom zavodu (RHMZ).

Beogradski mediji prenose da je u Bulevaru Zorana Đinđića voda dostigla 1,5 metara. Na fotografijama na društvenim mrežama vide se potpuno potopljena vozila.
Poplavljeno je na stotine automobila, garaža, podruma, brojni ugostiteljski i uslužni objekti, a ozbiljno su ugroženi i mnogi stanovi u prizemlju.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala