Komšije Borisa Džonsona zvale policiju: Čula se vriska i razbijanje tanjira

© AP Photo / Stefan RousseauBoris Džonson
Boris Džonson - Sputnik Srbija
Pratite nas
Policija je intervenisala na poziv građana zbog buke koja se čula iz stana bivšeg šefa britanske diplomatije Borisa Džonsona i njegove partnerke Keri Simonds, prenosi „Gardijan“.

Policija je u petak došla kod Džonsona jer su komšije prijavile glasnu svađu uz vrištanje, vikanje i lupanje iz njegovog stana.

Komšije su novinarima lista rekle da su čule ženu kako viče uz lupanje, kao i kako Džonsonu govori: „Silazi sa mene“ i „Odlazi iz mog stana“, kao i Džonsona koji to odbija i traži joj da ostavi njegov laptop.

Zatim su čuli Simondsovu kako viče da je Džonson vinom uništio njenu sofu i da ga nije briga ni za novac niti za bilo šta drugo.

Zatim su se, navode komšije, čuli zvuci koji su ličili na razbijanje tanjira, vriska, a zatim muk.

© AP Photo / Petros GiannakourisMinistar spoljnih poslova Velike Britanije Boris Džonson
Komšije Borisa Džonsona zvale policiju: Čula se vriska i razbijanje tanjira - Sputnik Srbija
Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Boris Džonson

Zabrinute komšije kucale su na vrata, ali im niko nije otvorio, nakon čega su odlučile da pozovu policiju.

Nakon dva minuta stigla su dva policijska automobila, ali su ih Džonson i njegova partnerka, inače bivša portparolka Konzervativne stranke, uverili da su dobro.

„U 00.24 u petak odgovorili smo na poziv komšija u južnom Londonu koji su bili zabrinuti za stanje žene. Policija je razgovarala sa stanarima stana iz koga je dopirala buka i oni su bili bezbedni i dobro su se osećali. Nije bilo nikakvih krivičnih dela ili zabrinutosti i nije bilo razloga za akciju policije“, saopštila je policija.

Keri Simonds, Džonsonova partnerka, bila je deo tima koji je pokrenuo kampanju za njegov izbor za predsednika konzervativaca.

Prošle godine, Džonson je posle 25 godina braka ostavio suprugu Marinu Viler i počeo vezu s Keri Simonds, sa kojom je od pre nekoliko nedelja počeo i da živi.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala