Crnogorska savetnica: Opozivam se sa funkcije, Milo će vam doći glave, stoko neotesana

© SputnikPredsednik Crne Gore Milo Đukanović
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić - Sputnik Srbija
Dačić: Šta bi bilo da je neki diplomata iz Srbije rekao da bi spalio Crnogorce

Mirna Nikčević, prva savetnica u Ambasadi Crne Gore u Ankari, na svom Fejsbuk profilu saopštila je da upravo piše Ministarstvu vanjskih poslova opoziv sa funkcije.

„Uprava pišem zahtev za opoziv. Neće mene MVP (Ministarstvo vanjskih poslova) plaćati platom njihovom mizernom. Nikad i nesu. Da me Ivica Dačić proziva, a naš ministar ćuti. Gotovo! Sloboda! I vidimo se u nekoj novoj Crnoj Gori. S Milom vazda!“, prva je objava Nikčevićeve u vezi sa opozivom.

Desetak minuta kasnije ponovo je na svom profilu na Fejsbuku napisala da se „opoziva sa funkcije“, kako je kazala „zbog nesretnog Ministarstva“.

„Ali Milo će vam doći glave stoko neotesana. Nisam više diplomata“, napisala je ona.

© SputnikSkrinšot portala "Vijesti"
Crnogorska savetnica: Opozivam se sa funkcije, Milo će vam doći glave, stoko neotesana - Sputnik Srbija
Skrinšot portala "Vijesti"

Podsetimo, Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore juče je zbog Nikčevićeve objave na Fejsbuku da bi zapalila Hram Hristovog Vaskrsenja u Podgorici i „sva goveda tamo“ saopštilo da vaga na koji će način sankcionisati Nikčevićevu zbog govora mržnje prema vernicima Mitropolije crnogorsko-primorske, koji je iznela na toj društvenoj mreži.

Zbog čitavog skandala reagovao je i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, koji je saopštio da je izjava Nikčevićeve huškačka i neprimerena, te da „srpske diplomate to nikada ne bi izgovorile ili u suprotnom ne bi nastavile karijeru u diplomatiji“.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala