Veliki potop u beogradskom naselju Karaburma (video)

© Tviter/Sajam ludakaPoplava na Karaburmi
Poplava na Karaburmi - Sputnik Srbija
Pratite nas
U Beogradu je nešto posle 17 sati počela da pada kiša, a u pojedinim delovima grada bilo je jačeg nevremena, zbog čega su neke ulice poplavljene.

Ovaj snimak sa Tvitera napravljen je na Karaburmi.

​Republički hidrometeorološki zavod izdao je ranije upozorenje, za danas i sutra, na jake pljuskove, grmljavinu i lokalnu pojavu grada u severnim i zapadnim delovima zemlje, kao i na teritoriji grada Beograda.

Kako se navodi na sajtu RHMZ i sutra nas očekuje nestabilno vreme sa lokalnom pojavom pljuskova i grmljavinom, koje će danas biti intenzivnije u severnim i zapadnim delovima zemlje, kao i na teritoriji grada Beograda.
RHMZ predviđa intenzivnije pljuskove i grmljavinu u centralnim i južnim krajevima zemlje, gde se očekuju i vremenske nepogode, u okviru kojih i 20 do 30 litara kiše u kratkom vremenskom periodu, grad i olujni vetar.

Zbog najavljenih nepogoda, RHMZ je za danas izdao narandžasti meteoalarm za severne i zapadne delove Srbije, odnosno, za Bačku, Banat, Srem, Beograd i zapadnu Srbiju, a u ostatku zemlje, za koji je danas izdat žuti meteoalarm, u utorak će takođe biti narandžasti.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala