Putin poklonio predsedniku Kine ruski sladoled

© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik Kine Si Đinping tokom susreta u Dušanbeu
Predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik Kine Si Đinping tokom susreta u Dušanbeu  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin je pre zvaničnog početka samita Sastanka o saradnji i merama poverenja u Aziji u Dušanbeu, čestitao predsedniku Kine Si Đinpingu rođendan i poklonio mu sladoled ruske proizvodnje koji se toliko dopao kineskom lideru.

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov saopštio je da je Putin došao u rezidenciju predsednika Kine da mu čestita njegov 66. rođendan.;Predsednik je visoko istakao ulogu Si Đinpinga u razvoju bilateralnih odnosa i ukazao na uspeh nedavne državne posete predsednika Kine Rusiji“, rekao je Peskov.

Sa svoje strane, predsednik Si Đinping je toplo zahvalio predsedniku Rusije i izjavio da je Putin veoma popularan u Kini.

Peskov je saopštio da je Putin poklonio Si Đinpingu ruski sladoled koji se veoma dopao predsedniku Kine. Prema rečima portparola, predsednik Rusije je izrazio uverenje da će se dinamičan razvoj bilateralnih odnosa nastaviti.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala