Bivša šefica austrijske diplomatije ispričala kako je pozvala Putina na svadbu

© Sputnik / Alexei Druzhinin Kremlin Pool PhotoPredsednik Rusije Vladimir Putin na svadbi ministarke spoljnih poslova Austrije Karin Knajsl i austrijskog biznismena Volfganga Majlingera u Gamlicu na jugu Austrije
Predsednik Rusije Vladimir Putin na svadbi ministarke spoljnih poslova Austrije Karin Knajsl i austrijskog biznismena Volfganga Majlingera u Gamlicu na jugu Austrije - Sputnik Srbija
Pratite nas
Bivša ministarka inostranih poslova Austrije Karin Knajsl ispričala je da je na ideju da na svoju svadbu pozove ruskog predsednika Vladimira Putina došla u junu 2018. godine, tokom njegove posete Beču.
Svadba o kojoj priča ceo svet - Sputnik Srbija
Njujork tajms: Mlada je bila lepa, ali Putin je „ukrao“ šou (foto, video)

Bivša šefica austrijske diplomatije je u intervjuu za televizijski kanal „Plus 4“ kazala da je upravo tada naručila štampanje pozivnica, kako bi mogla da ih podeli kolegama na izložbi „Platna starih majstora iz Ermitaža“ u Muzeju istorije umetnosti u Beču.

Na toj izložbi bili su i predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin i predsednik Austrije Aleksander van der Belen.

„Ostala mi je još jedna pozivnica u rukama i ja sam pitala svog muža šta misli o tome da je damo Putinu kako bi podelio radost s nama. To je ipak nešto zabavno: mi smo odavno prešli pedesete, a venčavamo se prvi put“, ispričala je Knajslova.

Tako je par odlučio da uruči pozivnicu predsedniku Rusije.

Svadba Karen Knajsl i biznismena Volfganga Majlingera održana je 18. avgusta u austrijskom gradu Gracu. Putin je posetio slavlje kao gost i poklonio mladencima samovar, starinsku cediljku za ulje i sliku. Ruski lider je plesao s Knajslovom i izgovorio zdravicu na nemačkom jeziku.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala