„Koka-kola“: Sa Rusijom treba sarađivati zbog biznisa

© Sputnik / Anatoliй Medvedь / Uđi u bazu fotografijaZapusk novыh proizvodstvennыh liniй zavoda Coca-Cola v Sankt-Peterburge
Zapusk novыh proizvodstvennыh liniй zavoda Coca-Cola v Sankt-Peterburge - Sputnik Srbija
Pratite nas
Generalni direktor američke kompanije „Koka-kole“ Džejms Kvinsi izjavio je da Rusija i Amerika mogu da sarađuju kako bi poboljšali uslove poslovanja, uprkos konkurenciji na geopolitičkom planu.
Forum u Sankt Peterburgu  - Sputnik Srbija
Pobijeni svi rekordi: Na Međunarodnom ekonomskom forumu potpisani ugovori vredni 44,6 milijardi evra

„Uprkos konkurenciji koja postoji, naše zemlje moraju da sarađuju kako bi poboljšale kvalitet života građana, ali i uslove za biznis. Biznis igra malu ulogu kada je reč o geopolitici, ali svakako doprinosi poverenju“, rekao je Kvinsi na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu.

On je kazao i da se ne treba toliko fokusirati na sve negativno, kao ni na geopolitičko rivalstvo između Moskve i Vašingtona, već na stvaranje baze poverenja.

„Ako to budemo radili, izgubićemo međusobno poverenje. Ništa ne može da bude idealno, ali uvek možemo da učinimo da bude bolje. To je glavno“, ocenio je Generalni direktor „Koka-kole“.

Kvinsi je dodao da „Koka-kola“ na tržištu Rusije posluje već 25 godina, a za sve to vreme investirala je više od 26 milijardi dolara.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala