Misteriozni objekti iz Rusije stari 300.000 godina otkrivaju drevnu civilizaciju (video)

Pratite nasTelegramOdyssey
Tokom geološke istraživačke misije 1991. godine, čija je svrha bila vađenje zlata na planini Uralu u Rusiji, pronađene su sićušne strukture za koje se smatra da su proizvod drevne civilizacije koja je bila sposobna da razvije nanotehnologiju pre oko 300.000 godina.

Ruska akademija nauka sprovela je nekoliko testova na ovim misterioznim objektima i otkriveno je da su najveći delovi objekta gotovo u potpunosti izrađeni od bakra, a manji od volframa i molibdena.

Materijali su podvrgnuti detaljnijem istraživanju nekoliko godina nakon otkrića kako bi se doznalo više o njihovom sastavu, jer metali nisu sami po sebi nastali u prirodi, odnosno, imaju veštačko tehnološko poreklo.

Prema raspoloživim informacijama, ove nanostrukture su pronađene na dubini između 10 i 40 stopa, a istraživanja pokazuju da su stari između 20.000 i 300.000 godina.

Debata o ovim objektima će se nastaviti zbog njihovog „misterioznog porekla“, tj. sve dok postoji mogućnost da su te nanostrukture mogle nastati od drevne civilizacije koja je živela na Zemlji pre stotinu hiljada godina.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala