Ruski član misije UN prebačen na VMA (foto)

© Sputnik / Nataša MilosavljevićVojno-medicinska akademija u Beogradu danas kasno posle podne
Vojno-medicinska akademija u Beogradu danas kasno posle podne - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ruski član misije UN Mihail Krasnoščekov, koji je povređen u akciji pripadnika ROSU u Zubinom Potoku, prebačen je večeras na Vojnomedicinsku akademiju, rečeno je Sputnjiku u Ambasadi Ruske Federacije u Beogradu.

Kako je Sputnjik ranije javio, Krasnoščekov je prebačen nešto pre 13 časova sa Intenzivne nege KBC Kosovska Mitrovica u ambulantno vozilo.

Zlatan Elek, pomoćnik direktora KBC, izjavio je da Krasnoščekov ima prelome vilične i jagodične kosti, frakturu lobanje i hematome, tako da njegovo stanje iziskuje medicinski tretman u Beogradu.

Za njegov transport je još u sredu tražena dozvola od Prištine, ali je ona stigla tek danas.

© Foto : Kancelarija za KiMSlužbenik UNMIK-a Mihail Krasnoščekov, koji je pretučen i priveden u akciji kosovske policije, prebačen je danas iz Kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici na VMA.
Službenik UNMIK-a Mihail Krasnoščekov, koji je pretučen i priveden u akciji kosovske policije, prebačen je danas iz Kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici na VMA. - Sputnik Srbija
Službenik UNMIK-a Mihail Krasnoščekov, koji je pretučen i priveden u akciji kosovske policije, prebačen je danas iz Kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici na VMA.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala