Dodik: SDA ne može da deli lekcije, vodila je rat i stajala iza zločina

© Sputnik / Aleksandar MilačićPredsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik - Sputnik Srbija
Pratite nas
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je večeras da je SDA ratna partija koja je vodila rat i stajala iza zločina i da kao takva ne može da drži lekcije SNSD, prenosi RTRS.

Banjaluka - Sputnik Srbija
Igrač po zadatku: U Berlinu pokušan udar i na Srpsku
„Meni i SNSD lekciju da drži SDA koja je ratna partija, vodila je rat i stajala iza zločina zbog kojih bi Alija Izetbegović bio u Haškom tribunalu da nije preminuo. Sada meni njegov sin i njegovi naslednici drže predavanje o moralu, što govori da je u Bosni sve propalo“, rekao je Dodik za Alternativnu televiziju.

Komentarišući poslednje izjave Bakira Izetbegovića koji je, između ostalog, rekao da se Dodik od „socijaldemokrate pretvorio u agresivnog nacionalistu i već deceniju opstruiše vitalno važne procese u zemlji“, Dodik kaže da to nije ništa novo od SDA.

„Ništa nije novo osim činjenice da se na obeležavanju dana SDA apostrofiram kao glavni problem te stranke. Meni je drago što sam im najveći problem, jer politika koju vodi SDA, jeste ona koja je protiv Republike Srpske i srpskog naroda u celini“, naveo je Dodik.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala