Ima li Turska hrabrosti da okrene leđa SAD?

Pratite nas
Upozorenje na nuklearni napad, zaoštravanje odnosa Turske i Sjedinjenih Američkih Država, najava manifestacije „Dani kapetana Lešija“, saopštenje zemalja Kvinte o izborima na severu Kosova, afera „Štrahe“ i slučaj „Huavej“ su teme koje su obeležile nedelju za nama. O njima razgovaramo sa general-majorom u penziji Vidosavom Kovačevićem.
Intervju Vidosav Kovačević

U emisiji Radija Sputnjik „Od četvrtka do četvrtka“ pitaćemo ga ko će profitirati od američkih sankcija kompaniji „Huavej“? Da li je balistička raketa Pakistana stvarna pretnja po svetski mir? Da li će Turska biti prva zemlja koja napušta NATO zbog loših odnosa sa SAD? Zašto Tači i dalje najavljuje da će u Parizu tražiti jug Srbije? Kako država treba da reaguje na održavanje manifestacije „Dani kapetana Lešija“ u Bujanovcu? Da li ga je u kampanji za izbore za EP u Hrvatskoj iznenadila podrška Stipe Mesića i Ćire Blaževića listi Samostalne demokratske srpske stranke?

Emisiju vodi i uređuje Nataša Milosavljević. Slušajte nas na talasima radija Studio B u 21 sat i gledajte na našem jutjub kanalu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala