Rjabkov: Moguć sastanak Putina i Trampa

© Sputnik / Alekseй Nikolьskiй / Uđi u bazu fotografijaPredsednici SAD i Rusije, Donald Tramp i Vladimir Putin, rukuju se nakon zajedničke konferencije za medije u Helsinkiju
Predsednici SAD i Rusije, Donald Tramp i Vladimir Putin, rukuju se nakon zajedničke konferencije za medije u Helsinkiju - Sputnik Srbija
Pratite nas
Još uvek postoji mogućnost sastanka lidera Rusije i Sjedinjenih Američkih Država, Vladimira Putina i Donalda Trampa, i do razgovora će verovatno doći, izjavio je novinarima zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Rjabkov.

„Od američke strane nismo dobili nikakve konkretne predloge vezane za format, kada bi se mogao održati takav sastanak“, odgovorio je Rjabkov na pitanje da li je nešto razjašnjeno o mogućnosti sastanka lidera Rusije i Sjedinjenih Američkih Država u japanskoj Osaki.

SAD Rusija zastavice - Sputnik Srbija
Putin: Potrebno je da Rusija i SAD započnu velike pregovore

„Ali, kako je o tome govorio i naš predsednik, mogućnost postoji i očigledno će se razgovor na ovaj ili onaj način održati. Ali još jednom ponavljam da inicijativa koju pokazuje američka strana još nije konkretizovana“, istakao je on.

Zamenik ruskog ministra dodao je da je Rusija zainteresovana za pozitivne odnose sa Amerikom i da će u to uložiti maksimalne napore.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala