SDSS odgovorio vandalima: Hvala što ste bili deo naše kampanje

© Foto : SDSS Vukovar/jutjubMilorad Pupovac na konferenciji za medije
Milorad Pupovac na konferenciji za medije - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nakon serije plakata na kojima su predstavljeni kandidati sa SDSS-ove liste, ta stranka je krenula u završnu fazu predizborne kampanje za evropske izbore. Ovoga puta je reč o bilbordima na kojima SDSS na ćiriličnom i latiničnom pismu zahvaljuje svima koji su uništili njihove plakate.

„Tako ste ponudili odgovor na jedan od predizbornih slogana — ’Znate li kako je biti Srbin u Hrvatskoj‘. Hvala vam što se uništavali plakate. Bili ste deo naše kampanje!“, poručili su SDSS-ovci vandalima koji su ostavili trag na njihovom plakatima u većini hrvatskih gradova.

Miroslav Ćiro Blažević - Sputnik Srbija
Svi ljudi su jednaki: Ćiro Blažević u spotu Stamostalne demokratske srpske stranke (video)

Počelo je sa Siskom, gde su iskidani, dok su u Splitu — kao i u drugim gradovima — nikad pronađeni počinitelji na njih napisali „Srbe na vrbe“, „Palite traktore“, „Za dom spremni“, „Orjunaši“, i „NDH“. Najgnusnije poruke — „Zakolji srpsku decu“ i „Ubij Srbina“ — u utorak su osvanule na plakatu u Ulici grada Vukovara u Zagrebu.

​Poruke mržnje osudile su brojne osobe iz javnog života, a Miloradu Pupovcu i njegovoj listi javnu podršku pružio je Miroslav Ćiro Blažević, hrvatski fudbalski trener.

„Nekad su meni svi vikali — Ćiro pederu! A sad čujem da to vičete Pupovcu. Meni ste vikali zato što me volite… A ne znam zašto to njemu vičete. Ali zato znam da ću ga ja podržati“, poručio je Ćiro Blažević u videu koji je objavljen u petak.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala