Odgovor Prištini zbog Lazarevića: Nije vam ovo najveća laž, ali je jedna od glupljih

© Sputnik / Radoje PantovićVežba Odbrana slobode
Vežba Odbrana slobode - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da se lažovima u Prištini priviđa nekadašnji komadant Prištinskog korpusa, general Vladimir Lazarević, pa ga prepoznaju i u penzionisanom generalu Žarku Lazareviću, bivšem načelniku štaba Kopnene vojske, komandantu ešalona veterana na velikoj paradi „Odbrana slobode“ danas u Nišu.
Kajl Skot - Sputnik Srbija
Sramota! Skot o generalu Lazareviću na čelu „Besmrtnog puka“

„Nije vam ovo najveća laž, ali je jedna od glupljih, sram vas bilo, lažovčine“, komentar je ministra Vulina na tvit Melize Haradinaj, rođake i savetnice Ramuša Haradinaja, koja je prethodno na Tviteru navela:

„Parada Srbije u Nišu predvođena ratnim zločincem Lazarevićem jasan je znak trulog sistema u koji je Srbija potonula. I to je kandidat za EU“.

Meliza Haradinaj, rođaka prištinskog premijera Ramuša Haradinaja i njegova savetnica za spoljne poslove, danas je na svom nalogu na Tviteru iznela tvrdnju da je „Parada Srbije u Nišu predvođena ratnim zločincem Lazarevićem“.

​„Parada Srbije u Nišu predvođena ratnim zločincem Lazarevićem jasan je znak trulog sistema u koji je Srbija potonula. I to je kandidat za EU“, napisala je Meliza Haradinaj, koja je prethodno retvitovala raniju poruku na Tviteru američkog ambasadora u Srbiji Kajla Skota.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala