Objavljeni snimci požara aviona na „Šeremetjevu“ (video)

© AP Photo / Pavel GolovkinAvion "suhoj superdžet 100" kompanije "Aeroflot" koji se zapalio prilikom prinudnog sletanja na aerodrom "Šeremetjevo" u Moskvi
Avion suhoj superdžet 100 kompanije Aeroflot koji se zapalio prilikom prinudnog sletanja na aerodrom Šeremetjevo u Moskvi - Sputnik Srbija
Pratite nas
Na internetu se pojavio snimak iz kabine aviona „suhoj superdžet 100“ kompanije „Aeroflot“ koji se zapalio prilikom prinudnog sletanja na aerodrom „Šeremetjevo“ u Moskvi.

Na videu koji je snimio jedan od putnika vidi se kako je vatra zahvatila krilo aviona. Čuje se panika u kabini, ali neki glasovi pozivaju putnike da se smire i krenu ka izlazu za hitne slučajeve.

Avion „suhoj superdžet 100“ kompanije „Aeroflot“, koji je leteo iz Moskve za Murmansk, prinudno se vratio na moskovski aerodrom „Šeremetjevo“ i pokušao da sleti nakon 28 minuta leta. Uspeo je da sleti iz drugog pokušaja zbog loših vremenskih uslova. Avion, u kom je bilo 78 putnika i članova posade, zapalio se prilikom sletanja, a u nesreći je poginula 41 osoba. Preživelo je 33 putnika i četiri člana posade.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala