Deripaska: Američke sankcije zasnovane na „prljavim lažima“

© Sputnik / Alekseй Daničev / Uđi u bazu fotografijaOleg Deripaska: CEAK Holdings, ćerka-firma kompanije "En plus", smatra da su crnogorske vlasti prekršile ugovorne obaveze iz 2009. i 2010. i tako dovele nekada uspešnu firmu do bankrota.
Oleg Deripaska: CEAK Holdings, ćerka-firma kompanije En plus, smatra da su crnogorske vlasti prekršile ugovorne obaveze iz 2009. i 2010. i tako dovele nekada uspešnu firmu do bankrota. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ruski milijarder i biznismen Oleg Deripaska izjavio je da su sankcije koje su uvedene protiv njega zasnovane na „prljavim lažima“.
Predsednik SAD Donald Tramp - Sputnik Srbija
Nemačka: Američke sankcije kršenje međunarodnog prava

„Kongres je želeo krv, ali senatori SAD pojma nemaju šta se dešava u Rusiji ili bilo gde u svetu. Njih je vodila osveta“, rekao je on u intervjuu za list „Fajnenšel tajms“.

Prema Deripaskinom mišljenju, Vašington je u zabludi ako misli da će nanošenjem štete ruskom biznisu rešiti bilo kakve probleme.

List podseća da su sankcije protiv Deripaske i njegovih kompanija uvedene u aprilu 2018. godine.

Svi aktivi su blokirani i zabranjeno je da se sa tim kompanijama na bilo koji način sarađuje, iako su početkom ove godine sankcije skinute sa kompanija „En plus“, „Rusal“ i „Evrosibenergo“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala