Policija zabranila skup Željka Mitrovića u subotu

© Tanjug / Zoran ŽestićTV Pink
TV Pink - Sputnik Srbija
Pratite nas
Policijska uprava za grad Beograd zabranila je skup „Stop violence, just love“ u organizaciji direktora „Pink internešnel kompani“ Željka Mitrovića, koji je bio najavljivan za subotu, 13. april, u Beogradu, saznaje Tanjug u MUP-u.

U skladu sa zakonom, Policijska uprava za grad Beograd donela je zaključak o odbacivanju prijave koju je podneo Željko Mitrović kao neblagovremenu i neusklađenu sa odredbama Zakona o javnom okupljanju, rečeno je za Tanjug u MUP-u.

Mitrović je policiji podneo prijavu za održavanje skupa ispred Skupštine grada Beograda u periodu od 17 do 22 sata.

On je ranije danas na svom Tviter nalogu naveo da je podneo prijavu za održavanje skupa.

„Uz poštovanje svih propisa uputili smo zahtev MUP-u za organizaciju događaja ’Stop violence, just love‘. Izabrali smo lokaciju ispred Skupštine grada, da ne bi bilo da krademo goste! Pobednik je onaj ko skupi više ljudi, mi ne dovozimo nikoga, nudimo samo ljubav umesto nasilja“, napisao je Mitrović na Tviteru.

Vlasnik TV Pink je najavljivao je da će napraviti muzički performans i da će se kamionima sa razglasom „pridružiti“ učesnicima protesta koji je zakazan za subotu, 13. april, u 15 sati ispred Narodne skupštine, ali — prekoputa ulice.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala