Policija zapanjena otkrićem: Šta spaja Kristijana Ronalda, 100 kg kokaina i dvojicu Srba?

© Sputnik / Grigoriй Sыsoev / Uđi u bazu fotografijaKristijano Ronaldo slavi pogodak za 3:3 protiv Španije
Kristijano Ronaldo slavi pogodak za 3:3 protiv Španije - Sputnik Srbija
Pratite nas
Rumunska policija pronašla je desetine paketa kokaina ukupne težine oko 100 kilograma koje su talasi izbacili na obalu Crnog mora, a nadležni pretpostavljaju da je ova droga deo tovara koji je otkriven na brodu, kada su uhapšena dvojica Srba. Sa celim slučajem je, posredno, povezan i Kristijano Ronaldo!
Zaplena droge u Rumuniji - Sputnik Srbija
Više od tone kokaina zaplenjeno u Rumuniji, uhapšeni Srbi (foto)

Zanimljivo je da je droga pronađena pod oznakom CR7, koju koristi slavni fudbaler Kristijano Ronaldo. Ovu oznaku koristili su dileri i u drugim delovima Evrope, a smatra se da su je izabrali iz marketinških razloga.

Tako je policija u Francuskoj krajem decembra zaplenila veliku količinu droge, u paketićima na kojima su bile fotografije Ronalda.

Prema policijskim izvorima, pakete su pronašli građani na plažama rumunskog primorja i upozorili vlasti, prenose rumunski mediji.

© AP Photo / Vadim GhirdaDroga je otkrivena 22. marta u prevrnutom brodu u delti Dunava
Droga je otkrivena 22. marta u prevrnutom brodu u delti Dunava - Sputnik Srbija
Droga je otkrivena 22. marta u prevrnutom brodu u delti Dunava

Policija grada Konstance upozorila je građane da ne otvaraju pakete na plaži, jer sadrže opasne materije, već da pozovu najbližu policijsku stanicu.

Na obali Crnog mora u toku je velika operacija u vezi sa krijumčarenjem narkotika kojom rukovode rumunsko tužilaštvo, policija, žandarmerija i graničari.

Rumunske vlasti zaplenile su pre deset dana više od tone kokaina visokog kvaliteta koji je bio skriven na brodu koji se prevrnuo u Delti Dunava, a tada je saopšteno je i da je policija privela dvojicu Srba.

Ulična vrednost zaplenjene droge procenjuje na 300 miliona evra, preneo je AP.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala