Knežević: Najviše sam davao Đukanoviću

© SputnikDuško Knežević
Duško Knežević - Sputnik Srbija
Pratite nas
Vlasnik „Atlas grupe“ Duško Knežević govorio je u intervjuu za današnji dnevnik „Vjesti" o video snimku na kojem se vidi kako navodno daje novac predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.

Na pitanje novinara da li postoji snimak na kome Knežević daje novac direktno Đukanoviću i da li je nešto takvo zaista snimljeno, Knežević je odgovorio potvrdno.

Nepoznata muška osoba pokušala je da uđe u prostorije u Londonu koje koristi predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević - Sputnik Srbija
London: Muškarac pokušao da uđe u prostorije koje koristi Duško Knežević

„Postoji snimak na kome je Đukanović u mojoj kući i gde se vidi da mu u sportskoj torbi dajem novac, koji uzima, i razgovor koji je vođen tom prilikom, ali pošto se tu pominju neki ljudi i neke institucije, moram da budem jako oprezan“, rekao je Knežević.

Na konkretno pitanje koliko je ukupno novca dao Demokratskoj partiji sicijalista (DPS), Knežević je odgovorio da su u pitanju milionski iznosi jer se ipak radi o 25 godina donacija.

„Najviše sam davao Đukanoviću direktno, jer niko se drugi nije miješao, još sam isto radio i za vrijeme gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše, ali sam većinu finansijskih aranžmana dogovarao sa Đukanovićem“, rekao je Knežević.

Knežević je ponovio da poseduje dosta snimaka iz njegove korporativne vile u Zeti i njegove privatne vile.

„Nije to samo jedan snimak, ima dosta snimaka raznih razgovora i davanja novca direktno Đukanoviću. Zbog zakona u Engleskoj sa mojim pravnicima moram naći momenat kada će se objaviti“, pojasnio je Knežević.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala