U Crnoj Gori prošle godine noćilo tri miliona Rusa

© PixabayBudva
Budva - Sputnik Srbija
Pratite nas
U Crnoj Gori prošle godine je ostvareno više od tri miliona noćenja ruskih turista, od čega je dva miliona bilo u Budvi, rekla je direktor budvanske Turističke organizacije Maja Liješević na Moskovskom međunarodnom sajmu putovanja i turizma, prenosi RTCG.

Liješevićeva je navela da Turistička organizacija Budve i ove godine očekuje dobru posetu ruskih turista na budvanskoj rivijeri.

„Prema trenutnom bukingu, možemo očekivati dobru posetu ruskih turista i ove godine“, istakla je Liješevićeva i dodala da je u Moskvi prisutan i značajan broj budvanskih hotelijera, javila je Srna, prenosi „Blic“.

Ona je navela da je većina ruskih turista, koji su posetili budvanski štand na „MITT 2019“, izrazila zadovoljstvo dobrom avio-povezanošću sa crnogorskim destinacijama.

Turistička ponuda Crne Gore je na „MITT 2019“ predstavljena u organizaciji Nacionalne turističke organizacije i Ministarstva održivog razvoja i turizma, a u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Rusiji.

Najznačajnija turistička sajamska manifestacija u Rusiji, koja se u Moskvi održava od 12. do 14. marta, okuplja više od 2.500 izlagača.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala