Katnić poručio građanima: Bolje da sade luk, ostavku neću podnijeti

© JutjubMilivoje Katnić, crnogorski tužilac
Milivoje Katnić, crnogorski tužilac - Sputnik Srbija
Pratite nas
Glavni specijalni tužilac Crne Gore Milivoje Katnić poručio je da ne postoji nijedan razlog da se povuče sa te funkcije, uprkos zahtjevu građana sa protesta „Odupri se 97 000“ da podnese ostavku.

U Podgorici je večeras održan četvrti protest u organizaciji pokreta „Odupri se 97.000“, sa kog je od opozicije zatraženo da njihovi poslanici napuste Skupštinu Crne Gore i bojkotuju sve izbore u državi, dok god zahtevi za ostavkama čelnih ljudi vlasti ne budu ispunjeni. - Sputnik Srbija
Odupri se 97.000: Đukanoviću i Markoviću rok do 16. marta da podnesu ostavke (video, foto)
Katnić je u izjavi za „Dan“ kazao da rezultati koje je ostvario od kada je imenovan za funkciju specijalnog tužioca, daju odgovor na pitanje hoće li ili neće podnijeti ostavku.

„Žao mi je što su pomamili ovaj narod da protestuje. Bolje da su pošli, ako imaju gdje, malo zemlje da obrađuju, da sade luk ili nešto drugo, pošto je teška i mrčna godina pred nama. Ne bih volio da ovo neko shvati kao uvredu, već kao dobronamjeran savjet, jer i ja to radim“, rekao je Katnić.

Podsjetimo, građani koji se okupljaju na protestima traže da Katnić podnese ostavku zbog selektivne pravde. Međutim, on tvrdi da jednako postupa prema svima.

Glavni specijalni tužilac je takođe ranije najavio da će podnijeti ostavku, samo ukoliko ne ispuni očekivanja u slučaju za tzv. „državni udar“.

 

 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala