Nestao rođak Olivera Ivanovića, sumnja se da je ubijen

© AP Photo / Bojan SlavkovicKPS, uviđaj
KPS, uviđaj - Sputnik Srbija
Pratite nas
Taksista iz severne Mitrovice, koji je pre tri dana nestao i sumnja se da je ubijen, rođak je Olivera Ivanovića, srpskog političara ubijenog pre više od godinu dana, piše prištinska „Gazeta ekspres“.

Predsednica GI SDP Ksenija Božović potvrdila je za „Kosova pres“ da je nestali taksista rođak ubijenog Ivanovića.

„Izuzetno smo zabrinuti. Bio je pošten čovek, bio je u stalnom kontaktu sa Oliverom (Ivanovićem) i često je dolazio u sedište inicijative. Ne znam pravi razlog zašto se sve to događa, ali to je tužno“, rekla je Božovićeva.

Milena Ivanović: Oliver nikada nije tražio zaštitu

Ona je apelovala na nadležne organe da što pre razjasne ovaj slučaj.

Pozivajući se na svoje izvore, portal piše da je u taksi vozilu nestalog pronađen trag krvi. Nakon forenzičkog uviđaja, utvrđeno je da na jednom prozoru napuštenog vozila postoji rupa za koju se sumnja da je nastala od vatrenog oružja, nove su informacije iznete u dnevnom izveštaju Kosovske policije.

Iz policije su za „Kossev“ potvrdili da je u selu Matice u opštini Zvečan pronađen automobil vlasnika I.V, čiji je nestanak prijavljen pre nekoliko dana.

Zamenik direktora Kosovske policije za Sever Besim Hoti potvrdio je da je vozilo pronađeno, da je policija odmah izašla na lice mesta i da je otvorena istraga o tom slučaju.

Hoti je potvrdio da su u vozilu pronađeni tragovi koji bi mogli ukazivati na to da je počinjeno krivično delo, ne precizirajući, međutim, o kojim tragovima je reč.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala