Milena Ivanović: Oliver i Vladimir nisu bili u bliskom srodstvu

Pratite nas
Milena Ivanović, udovica Olivera Ivanovića, izjavila je za Alo da njen suprug i nestali taksista Vladimir Ivanović iz Severne Mitrovice, za kojeg se sumnja da je ubijen, nisu bili ni u kakvom bliskom srodstvu i da je informacija plasirana zlonamerno.

„Oliver i Vladimir nisu bili bliski rođaci. Kod nas je običaj da se ljudi koji se isto prezivaju oslovljavaju sa: ’Rođo‘, ali ja za svojih 12 godina života sa Oliverom nisam imala nikakav bliži kontakt sa njim, niti je imao moj suprug. Vladimir je bio angažovan u stranci, kao što je bilo na stotine drugih ljudi. Plašim se da je ova vest puštena zlonamerno, ali očekujem da će nadležne institucije reagovati i ispitati slučaj“, rekla je Milena Ivanović.

Prištinski mediji objavili su ranije danas da je taksista iz severne Mitrovice nestao pre tri dana i sumnja se da je ubijeni u srdostvu sa Oliverom Ivanovićem, političarem i bivšim predsednikom GI SDP likvidiranim pre više od godinu dana ispred sedišta stranke.

Automobil taksiste Vladimira Ivanovića, kako su preneli mediji, pronađen je u selu Matica u opštinu Zvečan.

Na mestu zločina nađen je automobil marke „folksvagen“ i nekoliko čaura. Na mestu ima i krvi za koju se sumnja da je Ivanovićeva. Policija istražuje mogućnost da je Ivanović tu i ubijen, a telo odneto sa mesta zločina, preneo je Alo.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala