U Hrvatskoj ponovo spalili lutku Pupovca, ali i Plenkovića

© Foto : screenshot/youtubeMilorad Pupovac
Milorad Pupovac - Sputnik Srbija
Pratite nas
Drugi put za nekoliko dana u Kaštelima, kraj Splita, spaljena je lutka sa likom lidera Srba u Hrvatskoj Milorada Pupovca, s tim da je danas u Starim Kaštelima isto učinjeno i sa lutkom premijera Andreja Plenkovića, a ponovljen je i skeč sa bežanjem srpskog vaterpoliste od splitskih huligana i skokom u more na splitskoj Rivi.

Pupovac razmišlja da napusti Vladu Hrvatske
Sve isto, osim spaljene lutke Plenkovića, viđeno je u nedelju u Kaštel Sućurcu, a kao objašnjenje za svoj čin Kaštelani su tada rekli da je Pupovac odgovoran za sve loše što im se događa u životu, prenosi portal „Indeks“.

Ponovljena scena paljenja lutke Pupovca, ovog puta u društvu lutke u liku premijera Plenkovića, dogodila se danas nakon što je lider SDSS-a u intervjuu za zagrebačku televiziju N1 ukazao na činjenicu da nijedna stranka i nijedan član Vlade nisu reagovali na događaj od nedelje.

Inače, jedan stanovnik Kaštela je za portal „Indeks“ postiđeno rekao da je sramota to što se dešava.

„Sramota. Nisu bili dovoljne jedan i sva medijska pompa, nego oni danas pale još jednog“, kazao je čitalac iz Kaštela i dodao da je tužno u kakvom gradu živi, prenosi Tanjug.

„Indeks“ napominje da su im čitaoci javili da je, dok je lutka sa likom Pupovca gorela, okupljena masa oduševljena aplaudirala.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala