Provokacija „Evrovizije Kosovo“: Nevena Božović je naša!

Pratite nas
„Nevana Božović sa Kosova predstavlja Srbiju na pesmi Evrovizije 2019“, navedeno je na nalogu „Evrovizije Kosovo“ na Tviteru, nakon što je mlada pevačica Nevena Božović pobedom na Beoviziji izborila put na to prestižno takmičenje koje se ove godine održava u Tel Avivu.

Ta objava, uz provokativnu poruku „Ponosni smo na sve naše talentovane devojke širom sveta“, izazvala je negodovanje srpskih tviteraša, poput opaski „Za početak napišite pravilno njeno ime“ i „Kosovo je srce Srbije“.

Na ovo je fan grupa „Evrovizija Kosovo“ postavila, a da nije pravilno napisala njeno ime, novu objavu sa pitanjem „Ne razumem zašto ste toliko ljuti, Nevana je sa Kosova i to je činjenica“. Uz to je priložena sličica profila Nevene Božović na Instagramu, gde stoji da je Nevena rođena u „Mitrovici na Kosovu“.

Kosovska tviter-javnost ostala je nema na oba tvita o Božovićevoj, dok je najnoviji post administratora grupe „Evrovizija Kosovo“ o tome da jedna od tamošnjih talentovanih devojaka Rita Ora najavljuje novi video za manje od 45 minuta lajkovalo više od 1.000 ljudi.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala