Šest ekipa Hitne pomoći na terenu: Tuča na Autokomandi, povređeni policajci i navijači

© Sputnik / Aleksandar MilačićHitna pomoć
Hitna pomoć - Sputnik Srbija
Pratite nas
Više osoba povređeno je u sukobima navijača i policije pred početak 159. večitog derbija fudbalera Crvene zvezde i Partizana u Beogradu.

Do sukoba je došlo na Autokomandi, a u Hitnoj pomoći Tanjugu je rečeno da je šest-sedam njihovih ekipa izašlo na lice mesta i da su svi povređeni prevezeni u Urgentni centar.

RTS navodi da su se navijači sukobili sa policijom i ističe da im je u Hitnoj pomoći rečeno da je povređeno 13 osoba, među kojima šest policajaca.

„Kurir“ piše da se grupa navijača Partizana, koja je išla iz pravca Humske ka stadionu „Rajko Mitić“, sukobila s policijom na Autokomandi.

S druge strane, „Blic“ tvrdi da su se sukobile pristalice Crvene zvezde i Partizana.

Kako navodi list, policija je najpre zaustavila ljude koji su se kretali iz pravca Veterinarskog fakulteta, odnosno od Slavije ka stadionu, kako bi prošli „grobari“ koji su krenuli s Partizanovog stadiona na južnu tribinu stadiona „Rajko Mitić“.

Navijači crno-belih su probali da probiju kordon koji ih je odvajao od ostalih ljudi koji su tada bili blizu stadiona, najverovatnije kako bi se sukobili s navijačima Crvene zvezde kojih je tu bilo, pa je došlo do incidenta, navodi „Blic“, ističući da se situacija smirila nekoliko minuta kasnije nakon dolaska dodatnih policijskih snaga.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala