Marko Živić: Kad bih bio premijer… (video)

© SputnikMaša Radović i Marko Živić
Maša Radović i Marko Živić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Dragan Bjelogrlić bi bio predsednik, funkciju ministra vojske ili policije poverio bih Milošu Timotijeviću, Miloša Samolova postavio bih za ministra bez portfelja, a i Nenad Jezdić bi se našao u nekoj od tih struktura, kaže za Sputnjik u šali glumac Marko Živić.

Sa glumcem i komičarem Markom Živićem razgovarali smo o statusu komedije danas, anegdotama koje su obeležile njegovu umetničku karijeru, ali i o političarima s kojima bi voleo da vodi dijalog na sceni.

„Meni bi bilo jako zanimljivo da upoznam Vladimira Putina. Nisam imao tu priliku iako je bio ovde, bila je velika gužva, nisam mogao da stignem do njega. Niko me nije ni zvao. Pričao sam sa Bikovićem kakav je Putin. A mnogo bih voleo da porazgovaram i sa Donaldom Trampom, jer je on za mene veliko iznenađenje. Iznenađenje kao ličnost koja je uopšte stigla tu gde je stigla, sopstvenim parama i snagama. I on, verovali ili ne, menja neke društvene tokove u svetu. Da li ih menja na bolje ili ne — to ne znam, ali svakako ih menja. Merkelova je takođe zanimljiva žena. Pominjao sam je u jednoj predstavi. Ona je fizičar, a kreira evropsku politiku. Interesantan je to mozak“, izjavio je Živić za Sputnjik.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala