Simonjanova američkim novinarima: Naviknite se da Tramp odgovara na pitanja Sputnjika

© Sputnik / Vitaly Belousov / Uđi u bazu fotografijaGlavna urednica RT-a i Sputnjika Margarita Simonjan
Glavna urednica RT-a i Sputnjika Margarita Simonjan - Sputnik Srbija
Pratite nas
Glavna urednica novinske agencije „Rusija sevodnja“ i RT preporučila je američkim novinarima da ne brinu zbog činjenice da je američki predsednik Donald Tramp odgovorio na pitanje novinske agencije Sputnjik, već da se na to naviknu.

„Američki novinari bespomoćno cepaju Tviter u gnevu što se njihov predsednik usudio da odgovori na pitanje Sputnjika na brifingu u Hanoju. Prijatelji, bolje da se ne brinete, već navikavate“, napisala je Simonjanova na svom nalogu na Tviteru.

Na konferenciji za novinare nakon sastanka Trampa sa liderom Severne Koreje Kim Džong Unom u Vijetnamu, dopisnica agencije Sputnjik, koju Amerikanci neosnovano optužuju za „propagandu“, pa čak i za mešanje u poslove SAD, pitala je o mogućnosti inspekcije nuklearnih objekata u Severnoj Koreji. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država odgovorio je da će predstavnici Vašingtona biti u stanju da ih uspešno sprovedu.

Američki i britanski novinari su primili i komentarisali činjenicu da je dopisnica novinske agencije Sputnjik uspela da postavi pitanje Trampu na konferenciji za novinare i to što je Tramp na to pitanje odgovorio.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala