Neobičan policijski snimak olujnog neba: Igra svetlosti ili...

Pratite nas
Snimak oluje koji je objavila policija Australije izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama. Dok jedni tvrde da je na snimku NLO, drugi su sigurni da je u pitanju igra svetlosti.

Policiju Zapadne Australije potpuno je zbunio bizaran snimak kamere za nadzor, nastao tokom oluje koja je u nedelju uveče izbila kod mesta Brum na severozapadu zemlje.

Kamera je snimila munje koje paraju nebo, da bi se na snimku u jednom trenutku u gornjem levom uglu ekrana pojavio misteriozni leteći objekat.

„Neidentifikovani leteći objekat“ je lebdeo nekoliko sekundi, da bi potom nestao iz kadra. Snimak NLO-a izazvao je veliki broj raznovrsnih komentara na društvenim mrežama.

I dok neki nisu baš bili ubeđeni da reč o vanzemaljskoj letelici, drugi su tvrdili da su ovoga puta definitivno dobili potvrdu da „mali zeleni“ postoje, prenosi „Njuzhab“.

Oni sumnjičaviji pretpostavljaju da je u pitanju odsjaj svetla o sočivo kamere ili refleksija fara automobila (iz donjeg desnog ugla), koji je u vreme nastanka snimka tuda prolazio.    

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala