Uhapšen pijani Nemac koji je izazvao udes u kom je poginuo Šaulić

Pratite nas
Vozač „mazde“ koji je, kako se sumnja, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Šaban Šaulić i njegov dugogodišnji prijatelj Mirsad Kerić, nalazi se u pritvoru. Jedna od optužbi za koju se tereti jeste teško ubistvo u saobraćaju.

Prema saznanjima do kojih je Blic došao, sudija je u ponedeljak po podne izdao nalog za hapšenje ovog 34-godišnjeg muškarca, te se on sada nalazi u pritvoru.

Šaban Šaulić - Sputnik Srbija
Dačić otkrio kako su izgledali poslednji dramatični trenuci Šabanovog života

Nemački mediji su preneli da se tamošnje tužilaštvo obratilo stručnjaku kako bi se razjasnili detalji nesreće u kojoj su poginuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić.

Zanimljivo je i da „mazda“ kojom je 34-godišnjak upravljao nije u njegovom vlasništvu, niti on ima prijavljeno mesto boravka u Nemačkoj, preneo je „Vestfalen blat“. Upravo bi angažovani stručnjaci trebalo da utvrde na koji način je došao u posed automobila kojim se zakucao u zadnji deo „seata“ u kom su bili Šaulić i Kerić.

Uz to, nemačka policija poziva i sve građane koji su posvedočili ovoj tragičnoj nesreći da se obrate policiji kako bi pomogli istrazi koja će razrešiti sve detalje nesreće.

Podsećanja radi, do stravičnog sudara je došlo u nedelju ujutru na putu kod nemačkog Belfilda, kada se Šaulić sa prijateljima i muzičarem vraćao sa nastupa svojim „seatom“. U zadnji deo njihovog automobila zakucao se 34-godišnji vozač „mazde“, za kog je policija kasnije ustanovila da je pod dejstvom alkohola, a takođe i da nema vozačku dozvolu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala