Uhapšen i četvrti napadač na vaterpoliste Crvene zvezde

Pratite nas
Splitska policija je privela danas još jednu osobu koja se dovodi u vezu sa subotnjim napadom na vaterpoliste Crvene zvezde.

Kako javlja „Hina“, radi se 22-godišnjaku iz Solina, mesta nedaleko od Splita.

Zlatni vaterpolisti Srbije - Sputnik Srbija
Stav svih srpskih klubova: Nećemo u Split i Dalmaciju!

Iako u policiji kažu kako će tek kriminalistička istraga pokazati da li je ta osoba zaista povezana s napadom na sportiste iz Srbije, nezvanično se saznaje da se sumnjiči za ista krivična dela kao i trojica ranije uhapšenih izgrednika.

Reč je o krivičnim delima koja su kvalifikovana kao razbojništvo, nanošenje teških povreda u pokušaju i zločin iz mržnje.

Napad na vaterpoliste se dogodio na Rivi, splitskom šetalištu, u subotu oko 13.30 sati, dok su trojica vaterpolista sedela u jednom kafiću, preneo je Tanjug.

Iznenada su ih, navodno iziritirani grbom Crvene zvezde na majici jednog od sportista, napala petorica nepoznatih mladića metalnom šipkom i nožem.

Dvojica vaterpolista su uspela da pobegnu u hotel, a treći se spasao od napadača skokom u more i lakše je povređen, prenosi „Hina“.

Policija je ranije uhapsila trojicu napadača. Dvojici je određen jednomesečni zatvor, a treći je pušten da se brani sa slobode. 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala